Friday, May 14, 2010

TiPtiL la Art Jazz




Sambata, 15 mai 2010, de la ora 22:00 Club Art Jazz va invita sa coborati tiptil treptele catre inima jazz-ului, unde cei cinci membri ai trupei TiPtiL promit un spectacol total.

Trupa, infiintata in septembrie 2009 este compusa din: Raluca Staicu (voce), Iulia Macavei (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara), ultimii trei fiind fosti componenti ai grupului Baba Novac, trupa legenda a acid-jazz-ului romanesc (in anul 2001, Baba Novac a scos primul album acid jazz din Romania, „Pastel Acid”, care a fost un real succes).

Muzica TiPtiL, produs al impletirii experientei muzicale vaste a membrilor sai, include elemente de funk, drum'n'bass, jazz si post-punk.

Ca un element inedit, premiera in Romania, doi dintre membri trupei, TiPtiL: Bujor Stoicovici (care in prezent mai canta si alaturi de trupele Butterflies in My Stomach si Zum) si Cretu vor canta cu instrumente muzicale hand made. Instrumentele, o chitara si un contrabas electric sunt rezultatul talentului de lutier al lui Cretu.

Cei cinci Tiptili va asteapta sa petreceti alaturi de ei o seara cu adevarat originala.

Pentru rezervari:
Tel: 0722 589 058 Art Jazz Club: b-dul Nicolae Balcescu nr 23A (subsolul Galeriilor Orizont)

No comments:

Post a Comment