Monday, February 7, 2011

TiPtiL @ El Grande Comandante



Două niveluri, cinci baruri, un loc unde știi că distracția este la ea acasă în fiecare seară, dans și oameni simțindu-se în largul lor, muzică bună ... combinația perfectă pentru ca starea jazzaggaefunkdancefun să se instaleze ca la ea acasă, să gâdile tălpile și să încânte auzul tuturor celor ce vor vrea să petreacă sfârșitul unei săptămâni într-un cadru energic-exploziv, marca TiPtiL.

“Muzica TiPtiL ne reprezintă pe fiecare în parte și, atât timp cât o facem cu plăcere, transmitem publicului un sentiment optimist care duce la o simbioză între spectatori și trupă, cu alte cuvinte, dacă noi cântăm bine - ei se bucură și dacă ei se bucură - noi cântăm și mai bine și tot așa, un cerc virtuos, din care toată lumea castigă.” spune Crețu, chitaristul nostru, talentat nu numai în a înteți o atmosferă incendiară, dar și responsabil de sound-ul original al trupei, dat de cele două instrumente, lucrate manual: propria chitară și contrabasul făcut special pentru Bujor.

Raluca (voce), Adina (voce), Bujor (chitară bas, contrabas), Ciprian (tobe) şi Creţu (chitară) vă așteaptă joi, 10 februarie, după ora 21:00, în Clubul El Grande Comandante.


Adresa: Str. Viitorului, nr. 26, Bucureşti.
Pentru rezervări: tel: 0728 556 043
www.elgrandecomandante.ro

No comments:

Post a Comment