Monday, May 31, 2010

TiPtiL la Hand 2 hand

Despre noi, The Gig.ro a consemnat:

"I-am vazut pe Tiptil prima data la Hand2Hand Music & Arts Maraton, in clubul Piranha. Canta un amestec de funk si jazz si sunt o trupa foarte interesanta si foarte colorata, atat muzical, cat si vizual. Tiptil este formata din trei muzicieni cu experienta pe scena muzicala – Cretu (chitara), Laurentiu (tobe) si Bujor (bas) facand parte din trupa acid jazz Baba Novac, un proiect care s-a nascut  in 1999. Pe ultimii doi, Laurentiu si Bujor, publicul ii cunoaste in prezent si din trupa Butterflies in My Stomach. Baietilor li s-au alaturat doua soliste, Iulia si Raluca, iar povestea trupei poate fi aflata mai jos, din interviul pe care trupa l-a acordat in Piranha, dupa concert. ..."


Pentru interviu, intrati aici6 comments:

 1. la cat mai multe concerte!

  ReplyDelete
 2. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 3. Multumim Lucia!!!
  Te asteptam la cat mai multe din ele.

  ReplyDelete
 4. e probabil primul lucru pe care am sa-l fac cand ajung prin capitala:)

  ReplyDelete
 5. asta ar fi super! ca mai am niste prieteni care va asteapta.

  ReplyDelete