Friday, June 11, 2010

TiPtiL, intr-o noua formula, merge mai departe

Dupa cum unii deja stiti, TiPtiL a facut prima schimbare post-pe-post. Astfel, scumpa noastra colega si prietena Iulia Macavei (aplauze) se va retrage din luminile scenei, urmand sa ocupe un post important in organigrama trupei.
Pe aceasta cale, colegii din formatie, adica Raluca, Cretu, Bujor si Laurentze, ii multumesc pentru tot ce au creat si trait impreuna, dar mai cu seama pentru ceea ce a devenit TiPtiL astazi, la nici noua luni de la intalnirea noastra, pentru ca TiPtiL-ul de azi inseamna si Iulia Macavei.
Multumim Iulia si regretam decizia ta!

Cu toate ca a plecat, Iulia nu ne-a lasat balta si s-a ingrijit de succesor. Si ne-a adus-o pe Adina, pe care unii dintre voi au admirat-o la trei dintre melodiile cantate de TiPtiL la El Primer Comandante.

Asadar, Adina si Raluca sunt noul cuplu de dive TiPtiL.
Dar cine este Adina Dura?
S-a nascut in Bucuresti in 1983. Este o nativa a zodiei Scorpionului.
Adina este licentiata in muzica. Ea este absolventa a liceeului de muzica Dinu Lipatti sectia vioara-canto clasic, a urmat Academia de Muzica „Ciprian Porumbescu” - Pedagogie muzicala. Pentru ca i-a placut sa mearga la scoala, a facut si un master in Educatie muzicala contemporana. Dupa terminarea masterului a lucrat in invatamant, ca profesoara de educatie muzicala. I-a placut, dar mai mult ii place sa cante. A avut diverse colaborari El Negro, Mircea Vintila, Smiley's Band, iar acum este la .... TiPtiL


Bun venit Adina!
Odata cu venirea Adinei, TiPtiL a definitivat si noul hit, intitulat "Hai!"

TiPtiL traieste!

No comments:

Post a Comment