Sunday, July 11, 2010

TiPtiL in semifinale

Asa cum (sincer) ne asteptam, TiPtiL se califica in semifinalele pentru Newcomers Stage de la Stufstock. Alaturi de celelalte 23 de formatii calificate, vom sustine un concert in Elephant Pub, in urma carora vor(m) ramane 12 trupe apte de scena Stufstock.
TiPtiL va merge la concertul din Elephant Pub cu gandul la victorie si la faptul ca are ceva de oferit publicului doritor de o reforma reala in muzica romaneasca.

”Ca si in alte domenii, noii veniti reprezinta prezentul si poate si viitorul rockului romanesc”, spune Alex Revenco, presedintele juriului Stufstock Newcomers. ”Depinde numai de cei in cauza. Intr-un peisaj muzical sarac in lucruri noi, formatiile care candideaza la Stufstock Newcomers au prezentat, in majoritatea lor, alternative la rock-ul batranesc si fara personalitate. Initiativa Stufstock Newcomers este absolut benefica si speram cu totii ca dintre trupele care vor aparea pe scena Newcomers de acest an sa confirme cat mai multe”, adauga Revenco.

Speram sa fiti alaturi de noi, atat la Elephant Pub (vom anunta data si ora cand le vom afla si noi), cat, mai ales la Vama Veche la Newcomers Stage, unde nu va vom dezamagi.

No comments:

Post a Comment