Monday, August 23, 2010

A fost si Stufstock

Iata-ne acasa, proaspat intorsi de la Stufstock, unde, in finala am reusit chiar mai mult decat speram. Am reusit sa luam un premiu mic, dar voinic. Este vorba de premiul acordat de Fundatia pentru Tineret Buzau si consta intr-un recital pe scena Festivalului de Blues si Jazz "Bluzau" de la ... (hai ca e simplu, toata lumeaaaaa!!!!)

Trebuie sa va marturisim ca aveam emotii si ca nici prin cap nu ne-ar fi trecut acum doua luni ca, macar vom ajunge sa cantam in aceasta finala.

Au fost 60 de trupe alaturi de care am pornit si au ramas pentru finala 12, dintre care unele foarte foarte bune, iar castigatorii, credem noi chiar au fost cei mai buni. S-au dat 6 premii, unul e la noi, asa ca .... suntem in prima jumatate a finalistilor, sau, ca sa continuam cu statisticile, in cei 10% dintre cei care au luat startul.

Pentru TiPtiL, o trupa pornita acum nici un an (septembrie 2009) si care a mai suferit si o schimbare de componenta, aceasta reprezinta o performanta si ne mandrim cu ea.
Speram ca la anul sa cantam si pe scena mare a Stufstock-ului, dar si pe toate marile scene ale festivalurilor (care s-or mai face si or supravietui crizei).

Felicitari si multumiri Stufstock pentru Newcomers Stage si stim ca la anul va fi mult mai bine ... sau deloc.

Va multumim tuturor pentru incurajari. V-am simtit aproape, iar noi am fost mai puternici. Va imbratisam si va lasam in compania catorva poze surprinse de Elena Neagu:


3 comments: