Monday, February 21, 2011

TiPtiL live în Club Watt




Întrebarea se pune: forţa ori viteza?
Răspunsul corect: Puterea

În acest weekend puterea TiPtiL se masoară în Watt.

Dupa ce în weekendul ce tocmai a trecut, au dansat petrecareţii din Buzău şi Bacău, în două concerte fabuloase, pline de antren şi energie pozitiva, petrecerea jazzaggaefunkdancefun se întoarce în Bucureşti. Astfel, toţi cei party-people sunt aşteptaţi sâmbătă, 26 februarie, ora 21:00, în Club Watt unde TiPtiL va susţine un concert extraordinar în care va fi premiat şi câştigătorul concursului de logo-uri ce se desfăşoară pe pagina de Facebook a trupei.

Concertul de sâmbăta asta mă duce cu gândul la cele din anii `99-2000, din perioada de aur a Babei Novac. Cluburile în care se cânta ,,live” erau destul de puţine şi se crea o atmosferă foarte intimă.Clubul Watt întruneşte calităţile necesare găzduirii unui concert în atmosfera descrisă. Apropierea de public este foarte importantă, iar dacă acesta se interacţionează cu artişti, vibraţia ce rezultă poate fi una ,,de povestit”. Evenimentul de sâmbătă prezintă toate ingredientele unei reuşite: experienţă, energie, intimitate. ” spune Ciprian „Laurentze” Moisescu, maestrul ritmurilor TiPtiL.

TiPtiL înseamnă: Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) şi Creţu (chitară).

Toti cinci abia aşteaptă să petreacă o seară perfectă alături de câstigătorul concursului, de finalişti, dar şi de toţi prietenii ce vor fi în Club Watt sâmbătă.

No comments:

Post a Comment