Friday, March 18, 2011

Azi e sarbatoare mare!

Concertul TiPtiLoFrEnEtic de-aseara din Expirat a fost avanpostul marii sarbatori de astazi , petrecerea de pregatire pentru un eveniment de vaza care va avea loc astazi, pe la pranz - asa/ acolo unde se zice DA! :)
Ei bine.... DA, ati ghicit! astazi TiPtiL zice DA cu toata inima si increderea si bucuria si respectul! Si ca sa nu va mai tinem in suspans, va dam un indiciu despre cine, ce, cum :D

El- Bujor: floarea noastra cea mai draga, suflet de zmeu, talent de paraleu :)
Ea- Elena: cantec de bucurie, ras zglobiu de iasomie :)
Se intalnesc astazi in fata noastra sa-si spuna inca o data DA unul celuilalt, de data aceasta in mod oficial. Pentru ca era clar ca tin de mult in buzunar cate un DA unul pentru celalalt :)
Nici nu e nevoie de prea multe cuvinte despre Elena si Bujor, cine ii cunoaste, ii place pe loc si ii admira pentru legatura speciala pe care o au. Noi credem ca sunt perfecti exact asa cum sunt, se balanseaza unul pe celelalt, se aprind si se sting pe rand, se strecoara fiecare cu farmecul personal in inima ta si-ti lumineaza ziua cu zambetul si voia buna pe care-o gaazduiesc cu marinimie.
Noi ii iubim pentru ca sunt cei mai frumosi, tineri, talentati si indragostiti TIPtiLi ever :) si de aceea vrem sa impartasim si cu voi sentimentele inaltatoare pe care astazi le cinstim mai mult decat in alte zile, sa va bucurati si voi pentru ei, pentru noi si pentru familia noastra TiPtiLica :)
Deci sa sarbatoriiiiiiiiiiiiim! Astazi la 13:30 (acusi, acusi, mai e putin) la Primaria Sectorului 5, puteti sa-i felicitati pe cei doi Stoicovici din TiPtiL, si daca nu puteti astazi, nu pierdeti prima ocazie sa le zambiti daca simtiti frumos ca ei.
E o perioada groaznic de aglomerata petru Bujorica al nostru (concert ieri, stare civila azi, concert maine, petrecere poimanie, lansare album saptamana viitoare) si e probabil frant dar rezista cu stoicism si le face pe toate cu asa mult suflet, incat n-au cum sa nu-i iasa. Si pentru Hellene, destonica noastra PR-ita, e cu siguranta obositor si aglomerat, dar face fata cu succes,, as always :) Sa le tinem pumnii!
Bujorica, Hellene, va iubim mult!!!

6 comments:

  1. Sa fiti iubiţii anului băi copii, să fie o ora deplină!
    Să aveţi tot norocul din lume!
    tiptil aşa aţi facut-o dar foarte bine, că acolo unde e simţire e tot ce trebuie!

    Felicitări oameni frumoşi!

    ReplyDelete
  2. Casa de piatra!!!! Sa fie cu sanatate, intelegere, respect si multa iubire!

    ReplyDelete
  3. Sa va fie bine,bine de tot impreuna, sa fiti o mare echipa(sa vina juniorii!!!) Va pup cu mare drag!

    ReplyDelete
  4. Ati fost superbi, love u! Ralu

    ReplyDelete