Friday, September 30, 2011

Debutează (cu) TiPtiL! - Sezonul II

Iată, dragilor, că toamna s-a instalat confortabil. Mâine este 1 octombrie şi se deschide sezonul oficial de concerte indoor, adică prin beciuri şi pivniţe înţesate de fum şi aburi de alcool. Gata cu terasele, gata cu briza şi, mai ales, gata cu vacanţele. Ne întoarcem acasă, ne pregătim de frig, ne adunăm în grupuri compacte (să ne încălzim) şi ne băgăm la interior, unde vom continua petrecerile jazzaggaefunkdancefun pe ritmuri TiPtiLeşti.

Noi, TiPtiLii, ne-am gândit să continuăm şi în această stagiune, concursul nostru "Debutează (cu) TiPtiL".
Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi la muzicatiptil@gmail.com un demo (filmat sau înregistrat chiar cu telefonul. Să fie inteligibil), iar noi, dacă ne place de voi, vă invităm să cântăm împreună prin cluburile pe unde mai mergem noi.
Aşteptăm formule acustice, dar şi "electro-mecanice", grupuri mai restrânse sau mai numeroase, concepte mai vocale sau mai instrumentale, oameni tineri şi frumoşi, dar şi pe cei care au îmbătrânit frumos. 
Voi toţi cei care aţi vrut sau vreţi sa faceti ceva cu muzica, dar niciodată n-aţi avut timp, curaj, oportunitate ... ACUM ESTE MOMENTUL!


Grabiti-vă! Prima formulă (poate mai acustică) vrem s-o găsim pâna pe 22 octombrie, când vom fi în Sinner's pentru un concert acustic. Dar până atunci, vă aşteptăm vineri 07 octombrie la Madame Pogany. Detalii în curând.

No comments:

Post a Comment