Wednesday, November 9, 2011

Finala campionatului mondial de TiPtiLoaice

Dragilor, iată că am ajuns şi la etapa finală a castingului pentru ocuparea posturii de TiPtiLoaică.

Trupa TiPtiL s-a reunit în plen şi a analizat toate candidatele care s-au înscris în concursul nostru pentru ocuparea postului de TiPtiLoaică.
După două şedinţe de casting, 4 castoane cu floricele, trei pizza mari, o tonă de râs, câteva certuri aprinse şi pline de pasiune, muuuulte argumente şi dezbateri intense ... am decis finalistele castingului nostru.
S-au audiat demo-urile, s-au citit fişele, s-au urmărit pozele, s-au expus alte informaţii obţinute de la caz la caz.
Analiza a fost una multilaterală şi a ţinut cont de mai mulţi factori (voce, adaptabilitate, aspect, prezenţă, limbaj non-verbal, perspectivă, detalii de comportament în condiţii de stres, etc.)

Au votat cu DA sau NU, cei patru membri TiPtiL şi am avut şi un vot consultativ al PR-ului.

Am ales patru dintre cele mai bune, bine pregătite, simpatice, dar, mai cu seamă, potrivite candidate. Cu ele în frunte vom merge la Elephant Pub, în data de 18 noiembrie şi vom susţine un concert de zile mari, cu cinci TiPtiLoaice pe scenă.

Aşadar, alesele noastre (în ordine alfabetică) sunt: Andra Covaleov; Emilia Holtea, Alexandra Iorgu şi Alexa Juvină.
FELICITĂRI!

Iată, în cele ce urmează, o scurtă prezentare a fiecăreia:

 ANDRA COVALEOV

32 ani, de profesie asistent universitar la UTCB şi Universitatea de Arhitectură, designer în timpul liber, voce putenică, dinamică, o personalitate colorată căreia îi place, ca şi nouă ... haosul organizat :)
Participă la shoul Vocea Romaniei, făcând parte din echipa Loredanei.






 EMILIA HOLTEA

25 ani, este redactor de programe, a cântat 4 ani cu o trupă de rock, optimistă, sigură pe ea, cu o voce puternică şi o atitudine pe măsură.












 ALEXANDRA IORGU

21 ani, studentă, a cântat cu 2 trupe, îi place vibe-ul pieselor TiPtiL şi consideră că experienta asta este o bună ocazie să redevină optimistă. Îndrăzneală, senzualitate, o voce delicată, dar pătrunzătoare.






 ALEXA JUVINĂ

26 ani, absolventă a Conservatorului, redactor de televiziune, a cântat la vioară în formaţia Amadeus, feminitate, voce caldă şi catifelată, gusturi muzicale sofisticate.

No comments:

Post a Comment