Friday, October 25, 2013

Primul concert TiPtiL al toamnei
Marţi, 05 noiembrie, la Puzzle Cafe-Bistro va fi zi de sărbătoare pentru TiPtiL şi toţi prietenii trupei.

Anul acesta, mai precis chiar în ziua concertului, 5 noiembrie, TiPtiL împlineşte 4 ani. „Au fost ani frumoşi, cu amintiri de nepreţuit, cu prieteni dragi, idei năstruşnice, ciocniri de personalităţi, planuri îndrăzneţe, energie şi peste toate astea ... pasiunea de a cânta. Mulţumim mult tuturor celor care au mers alături de noi, pe aceeaşi cărare, celor de la care am avut de învăţat, alături de care am cântat, dansat, am creat amintiri frumoase, am trăit poveşti de spus ...
Şi, pentru că ideile frumoase trebuie să meargă mai departe, iar muzica bună trebuie să se facă auzită, cu o tonă de curaj, pasiune cât încape, îndrăzneală şi încredere în ceea ce putem, de astăzi ne vedem la faţă cu noua componenţă TiPtiL” spune Bujor Stoicovici.
Concertul de marţi seară este primul în noua formulă şi, cu siguranţă, va fi un eveniment în care noutatea, entuziasmul şi emoţiile revenirii pe scena îşi vor spune cuvântul.
Cele două soliste, Silvana Helal şi Ioana Constantin s-au integrat cu uşurinţă, iar venirea lor aduce trupei nu doar un sound nou, ci şi o imagine mai definită, un plus de feminitate şi, bineînţeles, entuziasmul unui „nou început”.
Şi asta transmit şi membrii TiPtiL publicului pe care îl aşteaptă să le fie din nou alături.
Veţi regăsi aceeaşi combinaţie sublimă de energie, efervescenţă, atitudine şi interpretări îndrăzneţe, puse pe un sound fresh şi captivant, aceeaşi combinaţie de funk, drum'n'bass şi post-punk, conturate de două voci puternice şi senzuale.

Toamna vrea să fii ca ea / Plină de culori cum e şi viaţa mea ... reinterpretînd versurile piesei Cade Luna, constatăm că deşi e vreme de toamnă, TiPtiL se trezeşte la viaţă şi pleacă pe un nou drum. Provocările şi entuziasmul unui nou început sunt temelia celor mai îndrăzneţe idei, bineînţeles pline de culori.”, adaugă Bujor Stoicovici.

TiPtiL înseamnă Silvana Helal (voce), Ioana Constantin (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian „Laurentze” Moisescu (tobe) şi, bineînţeles, Creţu (chitară), adică cinci oameni talentaţi care te provoacă să trăieşti muzica lor cu toate simţurile şi să descoperi un stil pe care îl vei iubi, dacă eşti la fel de îndrăzneţ ca el.

În deschiderea concertului vom avea ocazia să pornim la dans pe ritmurile antrenante ale lui Tibacu.

 
Puzzle Cafe-Bistro


No comments:

Post a Comment