Friday, June 6, 2014

TiPtiL a lansat Colaj



„Colaj”, primul album de studio semnat TiPtiL, a fost lansat printr-un concert care a avut loc joi, 22 mai 2014, la clubul Studio Hermes din Bucureşti.

Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Crețu (chitară electrică şi acustică), Ciprian Moisescu (baterie), Ioana Constantin (voce) şi Silvana Helal (voce) au fost aplaudaţi la scenă deschisă de prietenii formaţiei, de fani mai vechi şi mai noi.
Mai bine de o oră, pe scena clubului au fost intrepretate piese ca „Express Yourself”, „Spune-mi”, „Hai!”, iar compoziția „Te joci” a încheiat concertul prin care TiPtiL a cucerit încă o dată publicul cu ritmurile jazzaggefunkdancefun.
Cei prezenți s-au putut bucura şi de prestaţia unor invitați speciali: acordeonistul de jazz Fernando Mihalache, pentru melodia „Good or stupid”, şi solistul Marcel Lovin, pentru piesa „Incredible”. În plus, întreaga echipă care a lucrat pentru realizarea videoclipului „Imaginea ta” a fost prezentată în fața reflectoarelor.

„Am avut o seară plină de emoţie pentru că un nou copil al meu a căpătat „certificatul de naştere". Practic, prin acest pas se face trecerea de la un proiect muzical la o adevarată formaţie. Albumul arată impecabil şi asta pentru că am apelat la oameni talentaţi, dar şi experimentaţi.
Seara de lansare a fost dominată de prieteni şi asta ne-a creat un sentiment minunat şi ne-a făcut să trecem peste problemele de organizare, obligatorii în România. Şi ca totul să fie perfect, am sărbătorit-o şi pe Silvana direct pe scenă, aşa cum îî stă bine oricărui artist.
Ce va urma? Nu ştiu, dar, cu siguranţă, Colaj va rămâne în istoria muzicală din România”, spune Bujor Stoicovici.

Albumul cuprinde unsprezece piese originale, compuse de membrii trupei în perioada 2009-2011. A fost înregistrat în studiourile SAE Bucharest și FAT Studios, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica albumului este realizată de Alexe Popescu, iar fotografiile prezentate în bookletul acestuia sunt semnate de Mihai Barbu.



No comments:

Post a Comment