Wednesday, February 8, 2012

TiPtiL în excursie cu trupa


Plecăm la plimbare prin ţară!
Iată itinerariul:
Fără să îşi propună să fie un produs de masă, trupa TiPtiL e din ce în ce mai solicitată de publicul din ţară. Saptamana viitoare, TiPtiL pleacă într-un mini tour, ce va  trece prin Târgu Mureş (miercuri, 22 februarie, Jazz & Blues Club), Sibiu (joi, 23 februarie, Vintage Pub) şi Târgovişte (vineri, 24 februarie, La Scriitori).

TiPtiL si-a propus să fie „un exercţiu pentru simţuri”, aşa că muzica pe care o creeaza are culoare. Bujor Stoicovici, Raluca Staicu, Andra Covaleov, Ciprian Moisescu si Creţu sunt muzicieni de top, care, în afară de virtuozitate, au şi ”groove”, un simţ aparte al ritmului, care nu te lasă să stai pe loc.
Definiţia stilistică TiPtiL este jazzaggaefunkdancefun, greu de pronunţat, greu de înţeles, dacă nu mergi măcar o dată, la un concert al trupei. TiPtiL îmbină stiluri diverse, într-un cocktail muzical greu de definit, în care energia celor două voci feminine şi groove-ul instrumentelor dau senzaţia că te afli într-un... shaker. 
Cercetătorii au stabilit, după un studiu exhaustiv, că participanţilor la concertele TiPtiL li se modifică centrul de greutate. Legile gravitaţiei se schimbă, astfel încât şi cei mai sedentari se pun în mişcare, chiar împotriva voinţei lor.

  TiPtiL pleacă la drum pentru a cuceri noi teritorii, sperând să îi convingă şi pe cei din Târgu Mureş, Sibiu şi Târgovişte să se lase purtaţi de ritmurile jazzaggaefunkdancefun, de parcă ar trăi într-o lume fără gravitaţie.


No comments:

Post a Comment