Monday, March 19, 2012

Emilia Holtea, o nouă TiPtiLoaică


Şi iată cum, după nici patru luni de la concursul nostru de TiPtiLoaice, din cu totul alte motive de data aceasta, am ajuns la o nouă schimbare de componenţă.
Cum aşa?
Păi iată cum!

După cum ştiţi, TiPtiL este o trupă cu o energie debordantă şi cu o poftă de a cânta care poate muta munţii ... pe ringul de dans, desigur. Aşa se face că Raluca a cântat, a sărit şi a dansat până în luna a opta a sarcinii. Cu greu s-a lăsat convinsă de colegi ca poate nu e cea mai bună alegere să nască pe scenă ...
Aşadar, pe 29 februarie, la Casa Universitarilor din Bucureşti, Raluca Staicu a apărut pe scenă pentru ultima dată însărcinată. Ea, de la 1 martie a intrat într-un binemeritat concediu.
Noi toţi îi ţinem pumnii şi suntem alături de ea. Îi dorim să aibă un bebe de care să fie mândră, cel puţin atât cât suntem noi de ea.
Mesajul Ralucăi pentru noi toţi se poate citi aici.

Dar ce se va întâmpla de aici înainte cu TiPtiL?

Pe perioada concediului, Raluca va fi înlocuită de Emilia Holtea (foto jos).

Emilia a participat la castingul organizat de trupa TiPtiL pentru alegerea celei de-a doua soliste şi, cu toate că victorioasă atunci a fost Andra Covaleov, ea a rămas apropiată de trupă şi a fost prima noastră opţiune pentru suplinirea Ralucăi pe aceasta perioadă.
Repetiţiile s-au făcut, suntem gata de primul concert în noua formulă.
Vă aşteptăm să ne distrăm împreună!

No comments:

Post a Comment