Saturday, March 17, 2012

TiPtiL în concert la Garage Club & Lounge


Vineri, 23 martie, la Garage Club & Lounge se vor auzi ritmurile inconfundabile de jazzaggaefunkdancefun. Fireste, e TiPtiL in concert.
In doar doi ani de activitate, TiPtiL a reusit sa isi creeze propriul stil si o identitate aparte in peisajul muzical autohton.
Pornind de la admiratia pentru Erik Sumo Band, Nouvelle Vague si The Police, s-a ajuns la un proiect muzical cvasiacustic, cu doua soliste, un contrabas si o dinamica aparte.
Specificitatea TiPtiL vine din structura trupei, din abordarea stilistica originala si, mai ales, din energia debordanta pe care membrii sai o au si reusesc sa o transmita la fiecare aparitie scenica.

Fanii TiPtiL, tot mai numerosi cu fiecare concert, stiu ce inseamna un ”exercitiu pentru simturi” si ca la un astfel de eveniment trebuie sa vii pregatit: mers la sala minimum o saptamana, odihna, mancare sanatoasa etc. Pentru ca, in general, la TiPtiL, corpul nu te mai asculta si face ce vrea el: danseaza, sare, alearga. Iti trebuie conditie fizica buna ca sa rezisti.

La concertul din Garage Club & Lounge, TiPtiL vine cu o componenta schimbata temporar. Raluca Staicu se pregateste sa isi ia in primire rolul de mamica si este inlocuita de Emilia Holtea.

Asadar, Emilia, Andra, Bujor, Cretu si Laurentze va invita la un exercitiu pentru simturi, vineri, 23 martie, in Garage Club & Lounge.

No comments:

Post a Comment